Άρθρα για games και animes.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

7 ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!! (PART 2)

Σε προηγούμενο μου άρθρο παρέθεσα ΑΔΙΑΣΙΣΤΑ στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι οι Illuminati κρύβονται  πίσω από την βιομηχανία των anime. Παρ' όλα αυτά κάποια προβατάκια δεν πείστηκαν. Όποτε να 'μαι πάλι έτοιμος να σας ανοίξω τα μάτια. 

Μέχρι και ο Πάπας το κατάλαβε.


Θα είμαι ξεκάθαρος, αν βλέπετε anime θα πάτε στην κόλαση. Τα γιαπωνέζικα anime επιτίθενται στην χριστιανοσύνη με κάθε δυνατό τρόπο και αυτό πια πρέπει να το καταλάβετε... Σας παραθέτω λοιπόν ακόμα 7 εικόνες που θα σας κάνουν να δείτε την αλήθεια..





Εδώ βλέπουμε τον ηρωικό πρωταγωνιστή του "Ao no exorcist" ο οποίος σύμφωνα με την σειρά είναι ο γιος του Σατανά (ο Αντίχριστος δλδ). Ο σατανικός συμβολισμός είναι ξεκάθαρος. Δείτε επίσης τα δαιμονισμένα μάτια του.




Οι δράκοι λατρεύονται από τους Ιάπωνες. Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε τον δράκο από την σειρά "dragonball" ο οποίος πραγματοποιεί ευχές και μπορεί να αναστήσει τους νεκρούς. Ξεκάθαρη βλασφημία μιας και ο ένας και μοναδικός Θεός της Χριστιανοσύνης μπορεί μόνο να δημιουργήσει ζωή. Επίσης ξέρατε ότι στην Βίβλο αναφέρεται ότι ο διάβολος έπεσε από τον παράδεισο ως δράκος?


Σε αυτήν την εικόνα βλέπουμε τα Homunculus από την σειρά "Full Metal Alchemist". To κάθε ένα αντιπροσωπεύει ένα από τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα. Δείτε το σύμβολο τους, είναι γεμάτο τρίγωνα και δράκους, άκρως σατανικό.


Ο παραπάνω πρωταγωνιστικός χαρακτήρας είναι ο ίδιος ο σατανάς. Μόνο που στην εν λόγω σειρά   απλά δουλεύει ως υπάλληλος σε ένα φαστφουντάδικο και κάνεις καλές πράξεις. Πλέον βλέπουμε προώθηση του σατανισμού στα ίσια, ούτε καν που μπαίνουν στον κόπο να το κρύψουν.


Δείτε απλά την ομοιότητα. Ο Hachibi είναι ο Baphomet.


Ακόμη ένας χαρακτήρας από το σατανικό Dragonball. Ο χαρακτήρας αυτός ονομάζεται "Μέγας θεός βασιλιάς του κόσμου" και μοιάζει με τον βούδα. Ο βουδισμός είναι μία από τις πολλές ειδωλολατρίες εκεί στην ανατολή, ένα από τα πολλά εργαλεία που χρησιμοποιεί ο σατανάς ώστε να βγούμε από το δρόμο του Ιησού Χριστού. Ο Θεός Βασιλιάς ο πραγματικός, είναι μόνο ένας, ο Τριαδικός Θεός. 

Ακόμη ένα έξυπνα κρυμμένο σύμβολο των Illuminati.




Σας έλουσα με τόση αλήθεια. Αν παρ' όλα αυτά έχετε αμφιβολίες διαβάστε και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάρτηση (σε forum) μίας μάνας της οποίας ο γιος δαιμονίστηκε βλέποντας Naruto κάνοντας click εδώ.

Ξυπνάτεπροβαταμαςψεκάζουν.

5 σχόλια:

paizi na eisai apo tous megaliterous trollades etsi XD

Δεν τρολλάρω.. Εσένα αγαπητό φονικό μου bacon σου χουν κάνει genjutsu και δεν βλέπεις την αλήθεια... Μετανοείτε αμαρτωλοί...!!!

Sobara tora na metanohsoyme epidi blepoyme anime

dropi sas OI ALOUMINATI EINAI PADOU SOTHITE!!!!!

ελεως τι αλλο θα δουν τα ματια μου ελπιζω μονο να μην διαβαζουν παιδακια αυτα τα αρθρα ππου ο καθενας γραφι οτι θελει ετσι ενιμεροτικα ανιμε παιζει και το σταρ και το νικελοντεον θελεις να μου πεις οτι το 5 χρονον ανιξακι μου θα παει στην κολαση επειδη βλεπει κινουμενα σχεδια πας καλα ανθρωπε μου

Δημοσίευση σχολίου