Άρθρα για games και animes.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

DoA Xtreme 3 VR KAI Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΟΥ






Αφορμή για το άρθρο αυτό είναι το παρακάτω αίσχος.



Όχι όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με το βίντεο. Το αίσχος βρίσκεται σε αυτην εδώ την δημοσίευση.

Πρόκειται για ένα άρθρο το οποίο εκφράζει τον άπειρο  εκνευρισμό του/της αρθρογράφου όσον αφορά το παραπάνω βίντεο, το οποίο, κάνει preview ένα συγκεκριμένο mode στο παιχνίδι "Dead or Alive Xtreme 3 VR". Το mode αυτό θα επιτρέπει στον παίχτη να "αγγίζει" τα σώματα των γυναικών μέσα στο παιχνίδι, και σαν να μην έφτανε αυτό, οι αντιδράσεις των εικονικών αυτών γυναικών είναι αρνητικές όταν τις ακουμπάς ώστε να σου δώσουν την εντύπωση ότι δεν τους αρέσει. Παρα το γεγονός όμως ότι τα εικονικά κορίτσια του παιχνιδιού δεν γουστάρουν να τις αγγίζουν, ο παιχτης μπορεί ανενόχλητος να "χουφτώνει" όσο θέλει. Καταλαβαίνετε που πάει η δουλειά έτσι?? 




Εδω πρόκειται ξεκάθαρα για βιασμό!!!!


Arghh... Γιατί? Απλά ένα λόγο που έπρεπε να γίνει αυτο? Τωρα είμαι εγω τσαντισμένος με την άπειρη βλακεία σου. Και πολύ φοβάμαι ότι βρήκες και Έλληνες υποστηρικτές.

Καταρχάς να ξεκαθάρισω ότι δεν είμαι fan της σειράς "Dead or Alive" (εχω δει μονο την ταινία και γνωρίζω απλά ότι υπάρχουν fighting games), πάντα έβρισκα το fanservice γύρω από τους θυλικούς του χαρακτήρες χαζό και ανώριμο. 

Τώρα που έφυγε αυτό απο την μέση ώρα να βγάλω επική  χολή. Ποιον νομίζεις ότι κοροιδεύεις?? Κάνει ΜΠΑΜ ότι είσαι γυναίκα φεμινίστρια η οποία νομίζει ότι στο 2016 υπάρχει ακόμα πατριαρχεία και φαλοκρατία. Είσαι ένα από τα αξιολύπιτα γυναικάκια που κατηγορούν όλο τον αντρικό πληθυσμό, για κάθε κακό που τους συμβαίνει, μια από τις κλώσες που θέλουν να είναι "ίσες" με το αντρικο φύλο ενώ ταυτόχρονα θα διατηρούν και όλα τα προνόμια που είχαν από τον καίρο που όντως η γυναίκα ήταν "υπό". Αν δεν είσαι γυναίκα τότε, είσαι κάποιος φουκαράς που έγραψε αυτό το άρθρο μπας και γλυτώσεις την παντόφλα για ένα βράδυ ή απλα κάποιος που ανήκει στην κατηγορία ανδρός "White Knight". Όπως και να το κάνουμε, είσαι για να σε δέσουμε  χειροπόδαρα και να σε πετάξουμε στην θάλασσα για ορεκτικό του Leviathan.


Λειτουργίες White Knight

Πόσες φορές θα λέμε τα ίδια και τα ίδια ρε γαμώτο? Το DoA δεν προωθεί τον βιασμό, όπως το GTA δεν προωθεί τον φόνο και το CoD δεν προωθεί τον πόλεμο. Ύστερα από 20 χρόνια gaming είναι αποδεδειγμένο ότι τα βίαια  games δεν γεννάνε δολοφόνους. Αλλές είναι οι αιτίες που υπάρχουν βιαστές και δολοφόνοι στην κοινωνεία μας και όχι τα videogames.



Επίσης, πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε αυτο που ονομάζουμε "φαντασία" και στην "πραγματικότητα". Όταν πρόκειται για κάτι φανταστικό το οποίο δεν έχει συνέπειες στην πραγματικότητα σε πολλές περιπτώσεις το απολαμβάνουμε και είναι διασκεδαστικό. Αντίστρόφως, πράγματα τα οποία στην σφαίρα της φαντασίας μας φαίνονται απολαυστικά, μπορούν να μετατραπούν σε πολύ άσχημες εμπειρίες αν γίνουν πραγματικά. Π.χ. ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό γυναικών έχουν τον βιασμό ως αγαπημένη φαντασίωση, καμία τους όμως δεν θα απολάμβανε έναν πραγματικό βιασμό, στο 99% των περιπτώσεων θα αποκτούσαν ψυχολογικά τραύματα ύστερα από μία τόσο άσχημη εμπειρία. 
Κάποιος που μπορεί να απολαμβάνει να χουφτώνει κοπέλες στο DoA δεν θα πάει επιρρεασμενος από μια φαντασίωση να αρχίζει να χουφτώνει κόσμο αριστερά και δεξιά. Αν ο εγκέφαλος σου δεν μπορεί να διαχωρίσει αυτά τα δύο πράγματα τότε, έχεις σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, ένα πρόβλημα που πολυ πιθανόν στο δημιούργησαν οι γόνεις σου και όχι τα videogames. 

Και για τους λίγους που θα πουν "ναι οκ, καλα τα λες τα παραπάνω αλλά το VR είναι πιο διαδραστική εμπειρία και πιο κοντα στην πραγματικότητα". Ξέρεις, ρε μογγολικό Orc, τι είναι ακομα πιο διαδραστικό από το VR? To sex που έκανες κάποτε με εκείνην τη γκόμενα που γούσταρε να την δένεις για να νοιώθει λες και την βιάζουν. Λες όσοι έχουν κανει κάτι τέτοιο στο κρεβάτι να πιστεύουν ότι, αν όντως δέσουν και  βιάσουν κάποια άλλη κοπέλα στο μέλλον θα της αρέσει? 

Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσο βλακώδες είναι, να λες ότι το DoA προωθεί τον βιασμό, λεω να πιάσω δυο υποστηριχτές σου και να τους θυσιάσω για να καλέσω τον Σκοτεινό Μάγο μπας και κάνει κανένα μαγικό και εξαφανίσει την βλακεία μέσα από το κεφάλι σου. 










Βασικά όχι, χαμένος κόπος, για ανθρωποθυσία στο Μέγα Bahamut είσαι και παλί τίμη σου κάνω.




1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου