Άρθρα για games και animes.

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

POKEMON SUN & MOON ENGLISH TRAILER 11/08/16


Χθες δημοσιεύθηκε ένα ακόμα trailer των Pokemon Sun & Moon από το επίσημο channel των Pokemon στο Youtube. To trailer αποκαλύπτει νέα pokemon με ενδιαφέρον Abilities, επιπλέον reskined versi... ε θέλω να πω "Alolan forms" και την ομάδα από villains που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατά την διάρκεια της περιπέτειας μας στην Alola.

Ας κάνουμε λοιπόν ένα σύντομο recap, και με την βοήθεια της επίσημης σελίδας pokemon, μια μικρή έξτρα ανάλυση του τι είδαμε.

Νew pokemon


Wishiwashi (solo form)Στην αρχή σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί βάζουν και άλλα water-type pokemon, ειδικά αν πρόκειται για βαρετά και κοινά ψάρια. Στην συνέχεια όμως παρατηρείς ότι έχει ένα καινούριο ability που λέγεται "schooling" το οποίο του επιτρέπει μέσα στην μάχη να μετατρέπεται σε αυτό.....


Wishiwashi (school form)
Tώρα μάλιστα! Όταν βλέπεις κάτι τέτοιες ιδέες μπορείς να ανεχτείς όσο νερό (pun intended) και όσα water-type pokemon και να βάλουν μέσα στο παιχνίδι. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι, ενώ μέσα στο trailer αναφέρεται πως για να ενεργοποιηθεί το ability αυτό, το Wishiwashi πρέπει να φτάσει κάποιο συγκεκριμένο "Level", η επίσημη σελίδα λέει τελείως αόριστα πως το ability ενεργοποιείται "under certain conditions".


Pyukumuku
Άλλο ένα water-type pokemon με.. χμμ.. "εδιαφερον" σχεδιασμό. Στην πραγματικότητα το μόνο ενδιαφέρον εδώ είναι, όπως και στην προηγούμενη μας περίπτωση, το νέο Ability που λέγεται "Innards Out". To ability αυτό ενεργοποιείται όταν το Pyukumuku βγαίνει εκτός μάχης και έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει μία ακόμα τελευταία επίθεση, η οποία θα προκαλέσει  ζημιά ίση με τα hp που είχε τον γύρω που δέχτηκε το τελευταίο χτύπημα.MorelullTo Morelull δεν έχει νέο Ability. Αν και το "Effect spore" είναι χρήσιμο, το μικρό μας Fairy/Grass-type pokemon δεν έχει κάτι άξιο αναφοράς. Ελπίζω σε μελλοντικό trailer να αποκαλυφθεί ότι αυτό το pokemon έχει κάποια ωραία εξέλιξη, αλλιώς θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ακόμα ένα pokemon που υπάρχει απλά για να γεμίζει το pokedex.


Alolan forms

Alolan Meowth
Tα Meowth ήρθαν από πολύ μακριά στην Alola, ως δώρο για την βασιλική οικογένεια πριν πολλά χρόνια. Επειδή οι ζωές τους ήταν μέσα στα πλούτη και την πολυτέλεια με τον καιρό γίνανε εγωιστικά και αλαζονικά pokemon έχοντας ως αποτέλεσμα το type τους να αλλάξει από Normal σε Dark.Alolan Marowak

 
Η επιβίωση ενός παραδοσιακού Marowak είναι δύσκολη στο Alola region λόγω του ότι υπάρχουν πολλά Grass-type pokemon τα οποία είναι φυσικοί εχθροί των Ground-type pokemon. Προκειμένου λοιπόν να επιβιώσουν, τα Marowak μένανε σε ζευγάρια ώστε να μπορούν τα απωθούν τα Grass-Types. Λέγεται ότι η μεγάλη τους αγάπη για το ταίρι τους, με το οποίο ήταν πάντα μαζί, τα επέτρεψε να αναπτύξουν κάτι σαν "έκτη αίσθηση". Αυτός είναι ο λόγος που η μορφή τους άλλαξε από Ground-type σε Ghost/Fire-type.Alolan Raichu


Θα μπορούσαμε εδώ να έχουμε μία ωραία εξήγηση για την αλλαγή του Raichu από Electric-type σε Electric/Phychic-type. Όπως π.χ. ότι έπρεπε να διαισθάνεται τα παλιρροϊκά κύματα για να ειδοποιεί τους πάντες εγκαίρως  ώστε να αναζητήσουν καταφύγιο. Αλλά όχι, η pokemon company, στην επίσημη σελίδα, θέλησε να κάνει πλάκα λέγοντας ότι τα Raichu μάλλον φάγανε πολλά pancakes και γι' αυτό γίνανε πιο γλυκούλια. Villains 


Team Skull


Σκοπός της Team Skull είναι να κάνουν ζημιές και να επιτίθενται σε άλλους καθαρά για την πλάκα τους. Φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που αποτελείται από punks και hooligans.  Έχουν pokeswag πάντως.


Plumeria


H Plumeria στην αρχή σου μοιάζει για καινούριο pokemon αλλά είναι Αdmin της Team Skull. Παρουσιάζεται ως "η μεγάλη αδερφή" της ομάδας και φαίνεται να νοιάζεται πραγματικά για τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονται από κάτω της στην ιεραρχία. 


Guzma
Ο ανελέητος αρχηγός της Team Skull που φαίνεται να είναι αυτός που κρατάει την ομάδα ενωμένη. Στο trailer αναφέρεται πως είναι ένας απ' αυτούς που "δεν μπόρεσαν ποτέ να γίνουν captains", αναμένεται να έχει ενδιαφέρον backstory.Επίσης για όσους δεν έχετε δει το trailer ακόμα:

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου